Известие

Collapse
No announcement yet.

Къде да намеря такава крушка за халогени на 156

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Къде да намеря такава крушка за халогени на 156

Здравейте, колеги! Извинявам се, ако съм поставил темата на неправилното място, както и за други евентуални нередности, но съм на зор...
    Едната крушка за халогените ми изгоря (със 156-ца съм) и реших да си купя нова. Извадих старата крушка за мостра, но в който и магазин да я покажа ми казват, че няма такава крушка - ето я --> Ето и накрайника й - . Минах да я търся в Аутомания, по авточастите на Хр. Ботев, Магазина на Стамболийски, навсякъде ми казват, че стандарта е H1 и тази е нестандартна Днес следобеда минах в ТориноМоторс на караулката за Панчарево там също не я намериха и за финал ме пратиха та отидох до летището в официалното представителство "Milano Motors", където ми заразправяха, че крушката била преправяна ... Единствената индикация на нея е надпис "Solite". Моля, ако някой може да предложи алтернатива или да разпознае каква е тая крушка и откъде да я взема да каже Благодаря, предварително !

Дай някоя по добра снимка така нищо не се вижда. Иначе наистина стандарта е H1. Може халогените да са слагани след покупката на колата и да са някакъв афтърмаркет. Пробвай в представителството на БОШ
    '08 Alfa Romeo 159SW ti 1.9 JTDm *'98 Alfa Romeo 145 1.6 T.S *
    Ex -'98 Alfa Romeo 156 1.9 JTD
    Ex - '93 Alfa Romeo 33 1,7 I.E, Ex - '90 Alfa Romeo 33 1,5 I.E

Comment

Working...
    X